Hirdetés

A Borderlands 3-at a next-gen konzolok megjelenésekor azonnal frissíthetjük a jobb verzióra

|

A Gearbox Software nem váratja sokáig azokat, akik az újonnan szerzett konzoljaikkal egyből Vault Hunternek állnának.

Hirdetés

A koronavírus miatt jó pár, eredetileg launch-címnek tervezett játék premierjét halasztották el, így mindenképp várnunk kell majd egy kicsit, ha kifejezetten next-gen címek garmadájával szeretnénk próbálgatni az új gépek erejét. No persze ez nem azt jelenti, hogy a PlayStation 5-ön és az Xbox Series X|S-en a megjelenés utáni hónapokban kizárólag a porcicák játszadozhatnak majd, hiszen rengeteg régi címhez érdemes lesz visszanéznünk - ilyen például a Borderlands 3 is.

Hirdetés

A Gearbox nemrég bejelentette, hogy ingyenes frissítéssel készül a tavaly megjelent lövöldéjéhez, melynek hála a következő generációs konzolokon 4K felbontás mellett is hozza majd a játék a 60 fps-t (Xbox Series S-en 1440p mellett). Ráadásul az új frissítésnek köszönhetően bekerül egy osztottképernyős mód is a játékba, melyet visszamenőleg a PS4 és Xbox One tulajdonosok is megkapnak.

A fejlesztők nem haboznak a frissítés kiadásával, így az új konzolok megjelenésekor azonnal telepíthetjük a kipofozott verziót teljesen ingyen, feltéve, ha a könyvtárunkban ott figyel az eredeti játék. Korábban már összeszedtük, hogy PS5-ön hogyan működik majd a visszafele kompatibilitás, illetve a next-gen frissítések telepítése, érdemes lehet lecsekkolni azoknak, akik Sony mellett teszik le a voksot egy hónap múlva.

Ti örültök, hogy az új konzolokra is érkezik támogatás a Borderlands 3-hoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)