Hirdetés

A Borderlands 3: Bounty of Blood egy 10 perces játékmenet videóban mutatta meg magát

|

Pisztolyok, poros csehók, és szétlőhető rosszarcok jönnek a Borderlands 3 új DLC-jével.

Hirdetés

A Summer of Gaming tegnapi adásában több játék is megmutatkozott, például a Borderlands 3, aminek legújabb, Bounty of Blood című DLC-je hamarosan mindenki számára elérhető lesz. A műsor alatt 10 percnyi játékmenetet láthattunk, ami alapján a Borderlands játékosok már nagyjából eldönthetik, hogy kell-e ez nekik.

Hirdetés

A Bounty of Blood egy alapvetően tradicionális, sztori központú DLC lesz, ami nem fogja felforgatni az alapjáték mechanikáit. Kapunk új helyszíneket, új ellenfeleket és egy raklapnyi új fegyvert, ez pedig valószínűleg elég is lesz azoknak, akik már vagy 100 órát öltek bele a Borderlands 3-ba, és minden újdonságot tárt karokkal várnak.

A Bounty of Blood megjelenése június 25-én lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)