Hirdetés

A Borderlands 3 is elbúcsúzott a Denuvótól

|

A Gearbox Software friss patchet hozott a játékhoz, ami egyben eltávolította a másolásvédelmet is.

Hirdetés

Habár nem feltörhetetlen, a Denuvo másolásvédelme már bebizonyította, hogy egyes játékokat viszonylag hosszú ideig képes megvédeni a kalózok karmaitól, így érthető, hogy sok fejlesztő továbbra is előszeretettel pakolja be ezt a megoldást a játékába. Ám akadnak olyan játékosok, akik nincsenek kibékülve ezzel az egésszel, hiszen egyes beszámolók szerint előfordult már, hogy a Denuvo védelme még azoknak is kellemetlenségeket okozott, akik fizettek az adott játékért.

Hirdetés

Így hát sokak számára valószínűleg örömhír, ha eltűnik a Denuvo egy játékból, és nem olyan régen egy újabb jól ismert kaland, a 2019-ben megjelent Borderlands 3 is búcsút intett neki. A Gearbox egy patch formájában hajította ki a másolásvédelmet, szóval ha valaki esetleg azért nem vásárolta volna meg a játékot, mert tartott a teljesítménybeli problémáktól, most már nyugodtan bezsákolhatja valamelyik digitális áruházban.

Egyébként a Borderlands 3 a Denuvo ellenére is egész népszerű volt a játékosok körében, már tavaly átlépte a 10 millió eladott példányszámot, és elképzelhető, hogy a másolásvédelem kiiktatását követően még több darab talál gazdára belőle.

Titeket mennyire szokott elriasztani a Denuvo jelenléte a vásárlástól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)