Hirdetés

A bosszúállók mindent elsöprő, legújabb előzetese

|

A Marvel ígéretéhez híven felkerült a második, végre teljes értékű előzetes az április végi brutális szuperhős produktumhoz, A bosszúállókhoz.

Hirdetés

A legtöbben hasonló filmre vártak gyermekkoruk óta, hiszen olyan hősökkel találkozhatunk egy vásznon, mint Thor, Amerika Kapitány, Vasember, Hulk, Sólyomszem és a Fekete özvegy, kiegészülve Nick Fury ügynökkel. Talán még az Igazság Ligája mozi lenne ehhez fogható, de arról nem tudni semmi biztosat, ellenben A bosszúállók ezer százalék, hogy április 26-án bemutatkozik kis hazánk mozijaiban.

Három szóval tudnánk jellemezni A bosszúállók legújabb előzetesét: epikus, legendás és elképesztő. A történetben váratlanul felbukkan a Thor filmből ismerős Loki, aki nem egyedül érkezik, hanem sereget gyűjtött maga mögé, hogy elérje sötét céljait.

A teljes trailer és a cikk további része megtekinthető a CineStar honlapján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)