Hirdetés

A Breaking Bad sztárja is feltűnhet a Far Cry 6-ban?

|

Giancarlo Esposito megerősítette, hogy egy videojátékon dolgozik, egy belső forrás pedig azt is tudni véli, hogy melyiken.

Hirdetés

A Breaking Baddel ismertté vált Giancarlo Esposito naptára valószínűleg roskadásig volt forgatásokkal az utóbbi időben, hiszen a The Mandalorian második évada mellett a The Boys folytatásában is komolyabb szerepet kapott. Már ez a két projekt is teljes embert kíván, de Esposito még egy videojátékba is belevágott, egy belsős forrás pedig azt állítja, hogy a színész a Ubisoft szekerét tolja.

Hirdetés

A Gamereactor korábban arról adott hírt, hogy a július közepén esedékes Ubisoft Forwardon bejelentik a Far Cry széria következő epizódját, mely szakít az amerikai környezettel és ismét trópusi tájakra kalauzol majd. Noha még több mint egy hét, mire kiderül, hogy az értesülés valóban igaz-e, az oldal máris újabb infót szállított.

Eszerint ugyanis Giancarlo Esposito rejtélyes játéka pontosan ez a Far Cry rész lesz, ráadásul arra is utaltak, hogy a szerepe kifejezetten jelentős. Ennek mindnyájan örülnénk, hiszen egy kiadós vérfrissítéshez Esposito igazán jó főgonoszt szolgáltatna - többször megmutatta már, hogy ilyen téren kevesen érnek a nyomába. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)