Hirdetés

A Bungie lecsapott egy Destiny 2-es csalásokat árusító oldalra

|

A jelek szerint a weboldal üzemeltetői teljesítették a stúdió követelését.

Hirdetés

A csalók még manapság is komoly fejfájást okoznak a normális játékosoknak, és sok esetben még a fejlesztők által működtetett anti-cheat rendszer sem képes kiszűrni a problémás felhasználókat. Ráadásul vannak olyanok, akik gyakorlatilag üzletet csinálnak a különféle cheatek árusításából, ami nem túl szép dolog, de szerencsére néha előfordul, hogy egy fejlesztőstúdió sikerrel jár az ilyen kereskedőkkel szemben.

Hirdetés

Jól ismert és már több éve működő weboldal a PerfectAim, ahol a fair playre fittyet hányó felhasználók havi díjért cserébe beszerezhetnek ilyen-olyan csalásokat a különböző játékokhoz, köztük például a Destiny 2-höz is. Azonban pozitív fejlemény történt, ugyanis a Bungie játékához tartozó részleg megváltozott a weboldalon, egy üzenet várja a látogatókat, ami elmagyarázza a változás mögötti okokat.

A szöveg alapján úgy tűnik, hogy a Bungie megelégelte a dolgot, és azt követelte a PerfectAim csapatától, hogy szüntesse be a csalás értékesítését. Az oldal üzemeltetői engedelmeskedtek is, de azt inkább nem kommentálták, hogy jogosnak érezték-e a stúdió követeléseit. Remélhetőleg a jövőben még több stúdió követi a Bungie példáját, és sikerül néhány csatát megnyerni a csalásokkal foglalkozó weboldalak ellen.

Ti milyen gyakran találkoztok csalókkal a Destiny 2-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)