Hirdetés

A Bungie stúdió boldoggá tett egy májátültetésen átesett kisgyereket

|

Mindig örömteli olyanról hallani, amikor egy játékstúdió valamilyen módon segít azon rajongóin, akiknek története szívszorítóan megható. Ezúttal a Bungie tagjai derítették fel egy egészen apró rajongójuk egyik legnehezebb napját.

Hirdetés

A történet ott kezdődött, hogy egy fiscal_ nevű reddit felhasználó tanácsot kért a Halo aloldalon abban, hogy honnan szerezhetne be egy replikát a játékból fiának, aki azt kérte tőlük karácsonyra.

A fiú, aki több mint kilenc órás transzplantációs műtéten esett át, egy a főhős által is használt gépkarabélyt szeretett volna ajándékba kapni. Sajnos csak egy ilyen fegyvert találtak a segítőkész rajongók, azonban annak ára jóval meghaladta azt az összeget, amelyet a család ki tudott volna fizetni.

Szerencsére, a lelkes gamerek itt nem adták fel. Addig tweeteltek és fórumoztak, amíg el nem juttatták a család kérését közvetlenül a Bungie közösségi menedzseréhez, Eric “Urk” Osborne-hoz.

Két héttel később, az egyik Bungie megbízott meglátogatta a fiút a kórházban és átadta neki a Bungie ajándékcsomagját, ami többek között tartalmazott egy üdvözlőlapot, melyet az összes alkalmazott aláírt és egy sisakot, amit Carter viselt a Halo Reach-ben.

Fiscal_ ezt követően írt egy reddit posztot, amiben megköszönte a játékstúdió kedvességét és létrehozott egy imgur galériát, amiben képekben mutatta be, fia állapotát a látogatás előtt és után.

A kiskrapek láthatóan felvillanyozódott a nem mindennapi látogatástól és minden erejével azon van, hogy minél gyorsabban felépüljön.

Azok után, hogy mostanában rengeteg rosszat lehet hallani a játékfejlesztőkről és a játékos társadalomról, úgy érzem, hogy ez bizonyítja, hogy nem is vagyunk mi olyan rosszak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)