Hirdetés

A Burger King reklámjából derülhetett ki, mikor mutatják be a PS5 új kezelőfelületét

|

Igazán rendhagyó módot választott a Sony következő nagyobb PlayStation 5-ös bejelentés promotálására, egy Burger King reklámban lőtték el a dátumot.

Hirdetés

Hosszú, várakozással eltelt hónapok után végre tudjuk a PlayStation 5 konzolok hivatalos megjelenési dátumát és pontos árát is. Kiderült már az is, mennyi szab hely vár bennünket a villámgyors SSD-ken, szépen lassan minden titokról lehull a lepel. A PS5 új kezelőfelületét viszont egyelőre még nem mutatta meg nekünk a Sony.

Könnyen lehet azonban, hogy pár nap múlva ez megváltozik, legalábbis erre enged következtetni egy rövidke reklám, amelyet nem más, mint a Burger King tett közzé a mai napon.

Hirdetés

Az alább látható reklámspotban a Burger King vidám királykabalája egy elviteles pakkot rak épp össze, a csomagból pedig a PlayStation összetéveszthetetlen kék fénye villan elő, illetve megszólal a bekapcsolási hang, majd nem sokkal később pár röpke pillanat erejéig egy dátumot is láthatunk.

Ebből a legtöbben arra következtettek, hogy két nap múlva, október 15-én jön Sony következő nagy bejelentése, és mivel a PlayStation 5 konzolok kezelőfelületén kívül már nem sok titkot őriznek, szinte biztos, hogy ezúttal ezt fogják megmutatni nekünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)