Hirdetés

A Burning Crusade történetéről mesél a Blizzard új World of Warcraft videója

|

Nem volt olyan régen, hogy Azeroth hősei összecsaptak a légióval, de az első alkalom emlékei mára megfakulhattak. Egy kis ismétlés sosem árt.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt a Dark Portal színe megváltozott: a kapu megnyílt és ezt kihasználva démonhordák tömegei törtek be Azerothra. Az Argent Dawn és az arra tévedő kalandozók visszaverték az első hullámot, de hamar nyilvánvalóvá vált, hogy ez csak a kezdete egy új kampánynak.

A hősök fogták legendás fegyvereiket, és átlovagoltak a kapun, ahol Hellfire Peninsula démonoktól megtépázott sivataga fogadta őket. Így kezdődött a Burning Crusade.

Hirdetés

A 2007-ben megjelent kiegészítő hatalmas sikert aratott, így csak idő kérdése volt, hogy a Classic is bővüljön ezzel a csomaggal. Szerdán bekövetkezett a kapu megnyitója, és a büszke kalandozók ismét elindulhattak meghódítani Outlandet (néhányuknak már sikerült is).

Hogy a kiegészítő témája és története is tiszta legyen, a Blizzard kiadott egy gyors lore videót, ami 90 másodpercben foglalja össze a légió és a Burning Crusade alaphelyzetét.

Ti csatlakoztok Azeroth védelmezőihez a túloldalon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)