Hirdetés

A Call of Cthulhu fejlesztőinek újdonságában magát az ördögöt irányíthatjuk

|

A Werewolf: The Apocalypse - Earthblood mellett valami más is készül a Cyanide-nál.

Hirdetés

A Nacon Connect nevű digitális esemény során több játékot is bejelentett a kiadó, így az is kiderült, hogy a Styx, a Space Hulk és a Blood Bowl játékok, valamint a Call of Cthulhu fejlesztőcsapata, a Cyanide Studio nem csupán a Werewolf: The Apocalypse - Earthbloodon dolgozik. 

Hirdetés

Szintén a Cyanide felel a gótikus fantasy-roguelike, a Rogue Lords fejlesztéséért, amely igencsak különleges stílusban meséli majd el, hogy mi történt a 17. századi Angliában, amikor az általunk irányított Ördög visszatér a Földre, hogy bosszút álljon nemezisén, Van Helsingen. A játékmenetben minden nekifutásra egy véletlenszerűen generált világban találjuk magunkat, ahol össze kell gyűjtenünk azokat az ereklyéket, amiket az Ördög az évek alatt elvesztett a démonvadásszal vívott harca közben. Bár a fő karakterünk gyakorlatilag a sátán lesz, a körökre osztott harcok során olyan gonosz karaktereket irányítva szállhatunk majd be a jók ellen vívott küzdelembe, mint Drakula és Bloody Mary, ráadásul akár csalhatunk is vele - elvégre ő a legaljasabb. 

A Rogue Lords valamikor 2021-ben fog megjelenni PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)