Hirdetés

A Call of Duty 2022 pont az lesz, amit remélünk

|

Az Infinity Wardon a sor, és nem nehéz kitalálni, hogy mit készítenek.

Hirdetés

A széria idei epizódját a Sledgehammer Games készíti (kivéve a Zombies módot, azt a Treyarch), és a második világháború különböző frontjaira repítenek vissza minket. Kipróbáltuk mi is a Call of Duty: Vanguard bétáját, de ez alapján nem tudott felérni ahhoz az élményhez, amit a két éve megjelent Call of Duty: Modern Warfare nyújtott.

Az Infinity Ward akkor a franchise egyik legjobb részét készítette el, és meglehet, hogy jövőre felül tudják múlni magukat. Mi legalábbis erősen mantrázzuk ezt.

Hirdetés

Egy ismert szivárogtató, a Call of Duty és Battlefield szériák titkaiban tájékozott Tom Henderson Twitteren elárulta, hogy jövőre a 2019-es Modern Warfare folytatása jelenhet meg az Infinity Ward fejlesztésében, amely a Project Cortez kódnév alatt fut.

Úgy tűnik, hogy Henderson információi részben összecsengenek az Activision fejlesztési ütemtervével, hiszen három csapat készíti felváltva a Call of Duty játékokat: a Treyarch, a Sledgehammer és az Infinity Ward. A Treyarch 2020-ban jelentkezett a Black Ops Cold Warral, a Sledgehammer pedig idén a Vanguarddal, szóval jövőre az IW következik, nagyon nem volt nehéz ezt kikövetkeztetni.

A VGC forrásai is megerősítik Henderson jelentését, valamint hozzáteszik,  hogy a kampányban amerikai katonákat követhetünk majd, akik háborúba indulnak a kolumbiai drogkartellek ellen. A Project Cortez kódnév pedig a főgonoszra, Felix Cortezre utalhat az 1994-es, Harrison Ford főszereplésével készült Végveszélyben című filmből, amely hasonló sztorival rendelkezett. 

Persze ettől még érhetnek meglepetések, de ti örülnétek a 2019-es Modern Warfare folytatásának?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)