Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 4 eredetileg kampányt is kapott volna, kiszivárgott egy kis gameplay

|

A Call of Duty: Black Ops 4 volt a széria első olyan része, ami egyjátékos kampány nélkül jelent meg. Eredetileg viszont korántsem ez volt az terv.

Hirdetés

Sok Call of Duty rajongó szemöldöke szaladt felfelé, mikor kiderült, hogy a Black Ops 4-ből teljesen hiányozni fog a klasszikus, egyjátékos kampány. Most videó bizonyíték is van arra, hogy a Treyarch dolgozhatott valamiféle kampányon, és a kiadó csak később dönthetett úgy, hogy mindez a kukában végzi - a törölt kampányról egyébként tavaly nyáron kiderült már pár részlet

Hirdetés

Egy ForeverDexus nevezetű felhasználó nemrég a Redditen osztotta meg az alábbi videó, ami a Call of Duty: Black Ops 4 végül soha ki nem adott kampányából tartalmaz pár gameplay jelenetet. Elvileg a multiplayer módokban látott mechanikák köszöntek volna vissza a kampányban is azzal a különbséggel, hogy egy grandiózus történetet húztak volna fel az egész köré. ForeverDexus szerint a videóban látott állapot a kampány végső stádiuma volt még a törlés előtt. A felvételen egy nagyobb küldetés kisebb szeletét láthatjuk.

[LEAK] Black Ops 4 Campaign Gameplay from r/Blackops4

Nektek hiányzott a kampány a Call of Duty: Black Ops 4-ből, vagy nem is törődtetek a hiányával, hiszen úgyis csak a multiplayer játékmódokat szoktátok pörgetni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)