Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Cold War 120 fps-sel, 4K-ban fut majd az új konzolokon

|

Megtudtuk, hogy mire lesz képes az új Call of Duty PS5-ön és Xbox Series X-en.

Hirdetés

Bár november közepén már befut a Call of Duty: Black Ops Cold War, azonban még mindig alig láttunk valamit belőle, és információkkal sem vagyunk túlságosan eleresztve. Például annak is egy részletes cikkben kellett utánajárnunk, hogy milyen kiadást érdemes venni PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Series X-re, ami hasznos tudás, mivel a következő generációs frissítés nem lesz ingyenes. 

Hirdetés

A Venture Beat nemrég elbeszélgetett kicsit az új Call of Duty mögött álló csapattal, a Treyarch pedig megerősítette, hogy a Call of Duty: Black Ops Cold War támogatni fogja a 4K felbontást és akár a 120 fps-t is a PlayStation 5, valamint az Xbox Series X esetében is (bár ahogyan arra a honlap is rámutat, legalább egy HDMI 2.1-gyel rendelkező televízió kell hozzá, hogy valóban élvezhessük ezt).

A Cold War egyébként nem csak így fog profitálni az erősebb hardverekből: gyorsabb töltési időket, zökkenőmentes átvezetőket és még részletgazdagabb játékmenetet kapunk, továbbá a ray tracing effekteknek köszönhetően a látvány is szintet fog lépni. 

A Call of Duty: Black Ops - Cold War november 13-án robban be PC-re, illetve PlayStation és Xbox konzolokra, de a multi részletezése szeptember 9-ig még várat magára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)