Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops - Cold War dobozképei is bemutatkoztak

|

Az Acitivision az új trailer és in-game képek mellett azt is megmutatta, hogy mit tehetünk majd a polcra a Call of Duty: Black Ops - Cold War megjelenés után.

Hirdetés

Az Activision marketinggépezete hivatalosan is beindította a Call of Duty szezont, ami azt jelenti, hogy sorra jönnek az idei lövöldéről szóló hírek, közlemények és képanyagok. A legutóbbi infócsomag kapcsán összeszedtünk nektek minden fontos tudnivalót egy Call of Duty: Black Ops - Cold War előzetes keretében, és már azt is tudjuk, hogyan fog kinézni a 2020-as CoD borítóképe. Nagy meglepetés nincs.

Hirdetés

Maradva az újgenerációs konzolok diktálta irányvonal mellett a PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es verziók egyszerűek és visszafogottak, bár a zöld dobozon a Microsoft és az Activision nem győzi hangsúlyozni, hogy ez bizony minden Xboxon pörögni fog majd.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War megjelenés 2020. november 13-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re. Nektek mi az első benyomásotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)