Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Cold War frissítés összehúzta az egyik pályát

|

A fejlesztők levágtak két darabot a csatatérből, és mindenki legnagyobb meglepetésére a játékostábor nem szervezett azonnali lincselést.

Hirdetés

Egy meglepő apróságot találtak tegnap a Call of Duty: Black Ops Cold War rajongók miután előtöltötték a legfrissebb tartalmi csomag fájljait, és elkezdték átnézni azokat.

Mint kiderült a fejlesztők összehúzták a Moscow pálya méretét: kivágtak egy kisebb darabot a csatatér délnyugati sarkából, és egy nagyobbat a keleti sarkából. A lenti kép tökéletesen mutatja, hogy mennyivel lett kisebb a helyszín.

A változtatás feltehetőleg azért történt, mert a játékosok alig használták a két pálya darab adta lehetőségeket, és csak különleges alkalmakkor vagy nagyon specifikus szituációban jártak arra.

Hirdetés

A lenti Reddit posztban legalábbis a legtöbb kommentelő azon a véleményen van, hogy nem kár a vágásért.

After the update moscow has become smaller from r/blackopscoldwar

Ez egy olyan ritka alkalom a Call of Duty: Black Ops Cold War történetében, amikor a játékosok nem fogtak kapát-kaszát egy nagyobb változtatás miatt. Nektek mi a véleményetek? Pörgősebb lesz így a pálya?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)