Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Cold War visszahozza a széria még egy jól ismert pályáját

|

Bizony tartogat még újdonságokat a játék első szezonja.

Hirdetés

Előfordult már, hogy a Call of Duty széria egy-egy többjátékos harctere több részbe is bekerült, elég csak például a Black Opsban debütált Nuketownra gondolni, ami kifejezetten sok verziót kapott már az elmúlt években. Még a tavaly megjelent Black Ops Cold Warba is bekerült egy remake-je, a Nuketown '84, de ha minden jól megy, akkor jövő hónap elején kapunk egy újabb pályát, ami sokak számára ismerős lehet majd.

Sok friss tartalommal debütált tavaly év végén a Call of Duty: Black Ops Cold War első szezonja, és a Treyarch időközben már hozott is néhány további extrát, illetve arról is beszámolt, mire számíthatunk az elkövetkező hetekben. Már elérhető a játékban egy friss többjátékos pálya, a Sanatorium, de élesedett egy új zombis mód is, a Cranked. Továbbá kipróbálható egy vadonatúj fegyver is, a Wakizashi, ami egy elég ütős kardnak tűnik.

Hirdetés

A fentieken túl pedig még több újdonságra számíthatunk a jövőben, ugyanis január 21-én érkezik egy friss karakter, Zeyna. Február 4-én vadonatúj pályával bővül a zombis mód a Firebase Z képében, de ugyanezen a napon érkezik egy csatatér a többjátékos módba is, egészen pontosan az Express, amivel először a Black Ops II-ben találkozhattak a rajongók.

Szerintetek jól adagolja a Treyarch az új tartalmakat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)