Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops - Cold Wart sem lesz érdemes Steamen keresni

|

Kiderült az is, hogy melyik csapat dolgozik majd a 2020-as Call of Duty PC-s portján.

Hirdetés

A 2017-es Call of Duty: WWII volt a széria utolsó olyan része, amit Steamen is meg lehetett vásárolni. A Call of Duty: Black Ops 4 és a tavalyi Call of Duty: Modern Warfare immár csak és kizárólag a Battle.net-en volt elérhető, most pedig kiderült, hogy nem lesz más a helyzet az idén érkező Call of Duty: Black Ops - Cold War esetében sem.

Hirdetés

Kiderült továbbá az is, hogy míg alapvetően a Treyarch és a Raven Software párosa dolgozik a játékon (megtörik tehát a vetésforgó, hiszen a korábbi tendencia alapján idén a Sledgehammer Games lett volna a soros), a Call of Duty: Black Ops - Cold War PC-s portjért a Beenox felel majd. Idén tavasszal a Beenoxnak köszönhettük a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remasteredet, de ők portolták a Call of Duty: Black Ops III-at PS3-ra és Xbox 360-ra, a Call of Duty: Black Ops 4-et és a tavalyi Modern Warfare-t a Blizzard segítségével PC-re, illetve kivették a részüket kisebb mértékben az utóbbi négy év minden CoD epizódjának fejlesztéséből is. 

Holnap még többet megtudunk majd az Call of Dutyról, a hivatalos bemutató ugyanis szerdán lesz esedékes. Egy nappal később, a digitális gamescom megnyitó ünnepségén is számíthatunk egyébként további részletekre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)