Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops egyik veteránja is dolgozik a Nintendo új játékán

|

A kulisszák mögött zajló fejlesztéshez egy újabb kulcsfigura csatlakozott, akinél a játék technikai része biztosan jó kezekben lesz.

Hirdetés

A Retro Studio nagy erőkkel dolgozik a Metroid Prime sorozat következő részén, de kellett nekik egy kis segítség, így hát berántottak egy ipari veteránt, aki korábban a Call of Duty: Black Ops sorozat részein dolgozott. Bharathwaj Nandakumar még áprilisban költözött a Retro csapatához, de csak most lett publikus az átigazolás híre.

Hirdetés

Nandakumar legutóbb a Black Ops 4 fejlesztésében vett részt, ahol ő kapta a vezető fejlesztő szerepét. Azt nem tudni, hogy a Retro Studión belül milyen feladatkörért felelős, és sajnos az sem teljesen biztos, hogy egyáltalán a Metroid Prime 4-re állították át. A játékról szinte semmit nem hallottunk az utóbbi években azon túl, hogy egyik fejlesztőtől a másikhoz került.

Egészen 2019-ig egy másik csapat dolgozott a projekten, aztán kiderült, hogy a Nintendo az egész fejlesztést újraindíttatta és a Retro Studio kezébe adta. Továbbra is kérdéses, mikor lesz bármi a projektből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)