Hirdetés

A Call of Duty és az Apex Legends egykori fejlesztői alapítottak új stúdiót

|

Újabb konkurencia érkezhet a Call of Duty számára, amit ráadásul olyan tehetségek fognak fejleszteni, akiket a franchise nevelt ki.

Hirdetés

Hiába a sok kritikus hang, a Call of Duty-sorozat a mai napig átütő siker, amit egyetlen hasonló alkotás sem tudott még letaszítani a betonbiztos pozíciójából. Ez nyilván már egyre több kiadónak és fejlesztőnek szúrja a szemét, újabb és újabb trónkövetelők próbálkoznak, most pedig egy újabb stúdió alakult erre a célra, ráadásul olyan fejlesztők bevonásával, akik maguk is egykor Call of Duty alkotói voltak.

Chad Greiner, aki korábban a Respawn Entertainment egyik társalapítója és az Apex Legends egyik kulcsfejlesztője volt, nemrég bejelentette, hogy egy teljesen új stúdiót alapított Wildlight Entertainment néven.

Hirdetés

A csapatban korábbi Apex Legends és Call of Duty fejlesztők foglalnak helyet, köztük Mohammad Alavi is, akinek a Call of Duty-sorozat olyan ikonikus pillanatait köszönhetjük, mint a megosztó No Russian vagy a legendás All Ghillied Up.

Greiner szerint a csapat már titokban dolgozik egy teljesen új IP-n, bár egyelőre semmit nem osztottak meg a készülő fejlesztésről azon kívül, hogy egy "epikus shooter" lesz. Ezzel nyilván nem vagyunk előrébb, de nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy ilyen nevekkel mit tud majd felmutatni a csapat. Ti mit gondoltok?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)