Hirdetés

A Call of Duty fejlesztői több százezer fiókot tiltottak le a csalók elleni harc hevében

|

A Black Ops Cold War és a Warzone csapatai keményen ráfeküdtek a csalókkal szembeni harcra, és a sorozatos szabályszegőknek még hardver alapú tiltást is osztanak.

Hirdetés

A Call of Duty csapata tegnap jelentkezett egy vaskosabb beszámolóval, amiben a csalókkal szembeni harcról, és annak módjairól tájékoztatták a közösséget. Az egyik legfontosabb hír az, hogy a legutóbbi takarítóhullámban megszabadultak több mint 475 000 csalótól.

A jelentés szerint ez volt a 7. nagyobb volumenű ilyen hullám, ami február óta lepörgött, ami egyrészt nagyon szomorú, másfelől viszont szépen mutatja a fejlesztők elszántáságát.

Hirdetés

A Call of Duty csapatai egyrészt a mostanihoz hasonló tisztogatási hullámokkal, másrészt manuálisan kiosztott egyéni büntetésekkel irtják a csalókat. A srácok még a feketepiacot is figyelik, így akik másodkézből vásárolnak kéteseredetű fiókokat a visszatéréshez, azoktól is megszabadulnak. A közelmúltban 45 000 hasonló fiókot tiltottak le, és a sokadik próbálkozóknak hardver alapú tiltásokat is kiosztottak (így akkor sem tudnak visszatérni, ha új fiókot vásárolnak).

A franchise moderátorai keményen dolgoznak heti hét napon a csataterek biztosításáért. Folyamatosan több és több erőforrást szentelnek a csalók kiszórására, igyekeznek többet kommunikálni a közösséggel, és jobban figyelni az olyan csalásokat osztogató kisebb csatornákat, melyek a legnagyobb gondokat okozzák.

Tiszteletreméltó az erőfeszítés, és reméljük, hogy hosszútávon is lesz eredménye a küzdelemnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)