Hirdetés

A Call of Duty is előfizetéses rendszert kaphat

|

A "szolgáltatások" és az "előfizetések" a gaming világ új kedvencei, és ahol egy trend népszerű lesz, ott az Activision is hamar megjelenik a saját verziójával.

Hirdetés

A felháborodott gamerek még fel sem épültek a GTA Online előfizetéses rendszere okozta felháborodásból, már itt is a következő: jön a CoD 2.0, aminek valószínűleg egy előfizetéses megoldás is a része lesz.

Az új üzleti modell egy álláshirdetésnek köszönhetően szivárgott ki, ami alapján az Activision hamarosan beindítja majd a CoD 2.0 névre keresztelt kezdeményezését.

Hirdetés

Az álláshirdetés (ami mostanra már elérhetetlenné vált) szerint a kiadó egy olyan kollégát keres, aki segíthet nekik beindítani a franchise jövőjét.

"A 2022-es év elképesztő lehetőségeket hoz a Call of Duty (CoD) sorozatnak, köszönhetően az érkező innovációknak, platformok közti játékos opcióknak, előfizetés alapú tartalmaknak, mobilos fejlesztéseknek és a folyamatosan pörgő közösségi aktivitásnak. Mi ezt CoD 2.0-nak hívjuk."

Ez egy elég általános leírás, de a cél egyértelmű: mindenhol, mindig, mindenhogyan kapcsolódhassunk a Call of Duty franchise-hoz. Ennek része lesz feltehetőleg az előfizetéseken keresztül érkező tartalomfolyam is.

A célok pontos tisztázásával valószínűleg várnunk kell majd a Call of Duty: Modern Warfare 2 hype indulásáig. Azért jobb ha már most elkezditek megtömni a malacperselyt: az Activision bizony könyörtelenül eljön a zsebpénzetekért!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)