Hirdetés

A Call of Duty krampusza fogja lemészárolni a Vanguard és a Warzone játékosait

|

A héten érkezik a Vanguard és a Warzone karácsonyi frissítése, ami rengeteg extrát hoz a játékokba.

Hirdetés

A Warzone-ba és az éppen aktuális Call of Duty epizódba mindig érkezik valamilyen karácsonyhoz kötődő esemény, és ez idén sem lesz másképp. A Festive Fervor cuki apróságokkal fogja feldobni azoknak az ünnepeit, akik a csatatéren tervezik tölteni a szabadnapjaikat.

Az esemény legizgalmasabb (és legviccesebb) része a krampusz felbukkanása. A szörnyeteg ugyanis neked támad majd, ha a Vanguardban épp nem az aktuális célponttal foglalkozol, vagy ha megtalálod őt a Warzone új csataterén.

Hirdetés

A kevésbé ijesztő része az ünnepélynek az Elf Team Six, aminek tagjai szétszóródnak a pályákon, és ha megtalálod őket, akkor Killstreakekkel vagy pontokkal jutalmaznak téged. A Vanguard tulajdonosok egyébként kapnak még extra finomságokat 10 szint, 10% szezonális XP boost, és más ajándékok képében.

Aki a Call of Duty üzletében akarja elkölteni az ajándékpénzét, az beszerezheti a négy karácsonyi csomag egyikét is.

A Festive Fervor december 17-én indul majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)