Hirdetés

A Call of Duty launchere el akarja hitetni veled, hogy fizetned kell az új Warzone-ért, ne dőlj be neki!

|

A videojáték-történelem egyik legszövevényesebb menürendszere áll a játékosok útjába, de ne adjátok fel!

Hirdetés

Egy napja írtuk meg, hogy nem játszhatsz a Warzone 2.0-val, amíg nem veszed meg a Call of Duty: Modern Warfare 2-t. Mint kiderült, egy bug miatt rengeteg játékost, aki már játszott pár meccset, egy felugró ablak fogadta, amikor új mérkőzéshez csatlakoztak volna: "Vedd meg a Modern Warfare 2-t, hogy mindenhez hozzáférést kapj."

Most nagy örömmel árnyaljuk a fenti hírt:

Nem, nem kell megvenned a Modern Warfare 2-t, hogy játszhass a Warzone 2.0-val.

A free to play battle royale móka ugyanis tényleg ingyenes, igaz, az Activision launchere mindent megtesz, hogy azt hidd, nem az. Az összes játékmód ugyanis ugyanarról a felületről indítható; akkor a legnehezebb, ha az ember nem vette meg az új CoD-ot, és azokkal szeretne bandázni Warzone-ban, akik megvették. Még súlyosabb a helyzet, ha PC-játékosként cross platform meccsekhez csatlakoznál - írja a Kotaku.

Hirdetés

A lényeg az, hogy hiába bukkannak fel különböző passzív-agresszív üzenetek, bármilyen meccshez csatlakozhatsz, ahova meghívnak, ha előtte lenavigálsz a főmenüben a Battle Royale (vagy a szintén ingyenes DMZ) szekcióig. Figyelem: a játék alapesetben a MWII szekciónál kezd, így ezt mindenképpen meg kell tenned, ha csak az ingyenes játékmódokat tolnád és nem vetted meg az új CoD-ot.

Ha PC-sként cross platform meccsekre vágysz, bonyolultabb az ügy; az Activision ID-d megtalálása után egyesével kell megtalálni az ID-jét mindenkinek, akivel játszani szeretnél, és a Friends menüpontban egyesével hozzáadogatni őket.

Macerásnak hangzik? Az is, de legalább valamiféle megoldást jelent, amíg a fejlesztők össze nem szedik magukat és egyszerűsítik a rendszert.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)