Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 2 és Diablo Immortal - ezzel játszunk a hétvégén

|

A PlayIT, a Budapest Comic Con és a velük párhuzamosan zajló NEM E3 mellett is próbálunk időt szakítani kedvenc hobbinkra.

Hirdetés

Oly sok minden igényli a figyelmünket, és ezzel párhuzamosan az időnket az elkövetkező napokban, hogy most inkább a könnyen és gyorsan fogyasztható élményeket preferáljuk szemben azokkal, amelyek tüzetesebb ismerkedést várnak el tőlünk, és emiatt mind a kezdés, mind a visszarázódás indokolatlanul sokáig tartana. Magyarán a multiplayer és a mobilos címek a legnépszerűbbek pillanatnyilag a szerkesztőségben.

Hirdetés

Paca - Ezen a hétvégén nem tudom, mire lesz idő és energia a munka mellett, de nagyon remélem, hogy folytathatom végre a Marvel's Guardians of the Galaxyt, már nincs sok hátra, de még mindig nem értem teljesen a végére. Fantasztikus egyébként, ezért is sajnálom, hogy folyton elviszi valami más az időmet.

Zs - Hamar véget ért a szerelem köztem és a Diablo Immortal között, miután eljutottam arra a pontra, hogy el kellene adnom a házam az előrejutásért, vagy felmondanom a GameStarnál, hogy legyen időm a végtelen grindra. Így aztán a senki földjén ragadtam, ahonnan szerintem a Goat Simulator fog kihúzni, mert igencsak megjött hozzá a kedvem a folytatás bejelentésétől. 

Hirdetés

MattMadzz - Exkluzív jegyem van a Modern Warfare 2 hype vonatra, szóval a hétvégén nosztalgiázok kicsit, és kijátszom az eredeti MW2-t, ha pedig valamelyik kedves kis barátom velem tart, a kooperatív módot is speedrunoljuk. Ha valami csoda folytán ezen kívül is lenne időm játszani, a 2019-es rész multiját fogom gyötörni. A Vanguard és a Cold War kimaradt, az idei részt viszont biztos, hogy valami extra csomagban fogom beszerezni.

Hunter - Engem beszívott a Diablo: Immortal szóval még a következő hetekben valószínűleg démonokat fogok mészárolni a szent hatalmak erejével. Na jó, az Ori sorozatot is most jócskán leárazták, szóval két csalódást okozó loot box között azért játszok majd valami minőségi dologgal is. A tökéletes egyensúlyt igyekszem elérni mindenben.

Kivi - Nagyon várom már az új Call of Duty Modern Warfare 2-t, úgyhogy kicsit nosztalgiázok, és előveszem az eredeti, 2009-es játékot, ami az egyik kedvencem a sorozatban. Pontosabban az iw4x modot fogom pörgetni, ahol egyedi dedikált szerverek vannak, és nem kell szenvedni a klasszikus One Man Army - Noob Tube kombó ellen.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Szada - Nyomom az ágyat, így elsősorban masszív pihenés lesz, de lehet, hogy két alvás között kipróbálom, milyen telefonon a This is the Police, amit PC-n nagyon élveztem.

Chava - Szegény toreadorom lassan egy hete ácsorog tétlenül egy hollywoodi sikátorban, tőle karnyújtásnyira egy két lábon járó, önkéntelen véradóval (ránézésre éjjeli pillangónak tűnik, de még nem szólítottam le), mert egyszerűen nem jutottam el odáig, hogy elindítsam a Vampire: The Masquerade - Bloodlinest. Talán majd most... Javíthatatlan optimista vagyok.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)