Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Hardcore módot hoz a Season 2-ben

|

Kegyetlen daráló vár majd az unatkozó lövészekre.

Hirdetés

Habár a Call of Duty: Modern Warfare 2 második szezonja megcsúszott, ezért a tervezettnél kicsit később ugyan, de néhány hét múlva végre eléri a szervereket. A frissítés főszereplője a Hardcore játékmód lesz, ami kőkemény kompetitív élményt ígér a modern hadviselés rajongóinak.

A Season 2 Hardcore módjában a játék HUD-ja kikapcsol, egy-egy találat már kivégezheti az ellenfelet, és akár a társainkat is meglőhetjük, mivel igenis valós veszélyt jelent a baráti tűz.

Hirdetés

Nagyon kemény meccseket játszhatunk tehát, amik talán el is feledtetik majd a Modern Warfare 2 rajongóival a hosszúra nyúlt várakozási időt. Sokan elkezdtek dühöngeni a fórumokon az elmúlt hetekben, amiért látszólag az ingyenes Warzone 2.0 sokkal több szeretet kap, mint a prémium többjátékos élmény. Ez a Season 2 befutásával végre változhat.

Az említett szezon egyébként a Warzone 2.0-ba is hoz újdonságot egy kisebb pálya képében: visszatér a Resurgence és az 1v1 Gulag. A DMZ mód is frissül majd új küldetésekkel és egy új Exclusion Zone-nal.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 új szezonja február 15-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)