Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 2 kampánya korábban érkezhet, mint a játék többi része

|

Könnyen lehet, hogy az Activision csavar egyet a megjelenési tervezeten, és a kampányt teszi majd először játszhatóvá.

Hirdetés

Az egyes felvonások minősége ugyan hullámzó, de abban nagyjából egyetérthetünk, hogy tartalom tekintetében a Call of Duty játékok jó üzletnek számítanak a gaming világban. A beugró áráért kapunk egy átlagosan hatórás, akciófilm minőségű kampányt, hosszú hónapokig kitartó PVP élményt, coop modult és olyan nyalánkságokat, mint a korábbi részek felújított változatait vagy extra Warzone tartalmakat. Ezúttal azonban lehet, hogy a csomag egy darabkája előbb jön majd, mint a többi.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone legutóbbi tapaszában az adatbányászok rátaláltak egy nagyon érdekes sorra. A Reality néven tevékenykedő szivárogtató a következőt ásta elő a fájlhegyek mélyéről:

A "Kampány korai hozzáférése mostantól elérhető" valószínűleg akkor fog előkerülni, ha a vásárlónak feloldódott az egyszereplős modul, és elkezdheti azt pörgetni a Modern Warfare 2 többi darabkájának érkezése előtt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nagyon úgy tűnik tehát, hogy az október 28-án megjelenő játék sztoriján már azelőtt átrághatjuk magunkat, hogy startra készen állna a rajongók nagyobbik részét érdeklő többszereplős mészárlás. Persze az sem kizárt, hogy ezt a feltehetően néhány napos előnyt kizárólag valamely verzió, vagy platform tulajdonosai élvezhetik. Volt már rá példa a múltban. Nektek hogy tetszik ez a fajta megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)