Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 2-ben visszatért a klasszikus Superman bug

|

A Call of Duty széria szórakoztató hibája a franchise új részében is megjelent.

Hirdetés

A játékosok már október 28. óta pörgethetik a Call of Duty franchise legújabb epizódját, a Modern Warfare 2-t, amelynek többjátékos módjáról és kampányáról már mi is beszámoltunk külön-külön. Tesztünk alapján a multiplayer bugos és hiányos is, de előfordulnak olyan kellemetlenségek is vele, mint hogy feleslegesen bonyolult megszerezni a fegyvereket vagy hogy a játék launchere el akarja hitetni, hogy fizetni kell az új Warzone-ért, miközben a battle royale móka free-to-play. 

Van tehát min javítania az Infinity Wardnak, a listához pedig hozzárakhatnak még egy tételt, ami legalább ismerős a játékosok és a fejlesztők számára is. Több Call of Duty játékban is felbukkant már egy mókás glitch, ami Superman bug néven vált ismertté: ennek lényege az, hogy a játékosok nem emberi sebességgel mozogtak és úgy, mintha a levegőben repülnének. 

Hirdetés

A Superman bug az idei Modern Warfare 2-ben visszatért, méghozzá többfajta formában: egyes klipekben azt láthatjuk, hogy a játékosok felugranak a földről, lendületet vesznek és olyan ugrásokat hajtanak végre, amelyek a hétköznapi katonák számára lehetetlen lenne, másoknál pedig mindehhez jelentős magasság is társul, szóval tényleg olyan, mintha az Acélember beugrott volna egy-két körre:

Olyan is volt, aki egy felhőkarcoló tetejére ugrott fel, szóval úgy tűnik, hogy a határ a csillagos ég:

@wuqiis Highrise 🥺 #mw2 #cod #viral #fyp ♬ original sound - ِ

Ti tapasztaltatok már hasonlót a Call of Duty: Modern Warfare 2 multijában?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)