Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Rainbow Six Siege után Idris Elba ismét videojátékos projekten dolgozik

|

A Sonic, a sündisznó 2 egyik főszerepét játszó Idris Elba bevallotta, hogy karrierje egyre jobban összefonódik a játékiparral.

Hirdetés

Idris Elba jelenleg nagyon elfoglalt a Sonic, a sündisznó 2 promotálásával, mivel a filmben ő adja Knuckles hangját. Az elmúlt években rengeteg projektet kapott, láthattuk az MCU-hoz és a DCEU-hoz tartozó produkciókban, felbukkant Halálos iramban spin-offjában, de a Sonic franchise is erősen lefoglalja, pláne, hogy a Knuckles sorozatban is ő szólaltatja meg a karaktert.

Ennyi elfoglaltság mellett nem csoda hát, hogy a játékiparra nem sok ideje jutott, de most úgy néz ki, hogy bevállalt valami komolyabbat. Az IGN.com interjújában egy sejtelmes projektről beszélt.

Hirdetés

Amikor az újságírók megkérdezték, hogy hallhatjuk-e majd valaha egy videojáték főszereplőjeként, akkor annyit válaszolt, hogy "közeleg valami, nagyon hamarosan". Se a játék címét, se a karakterét nem árulta el, de a "nagyon hamarosan" utalhat arra, hogy a Summer Game Festen minden kiderül majd.

Elba egyébként több videojáték szinkronmunkálataiban részt vett már a múltban. Hallhattuk a hangját a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, a Rainbow Six Siege-ben, a FIFA 15-ben és az NBA 2k20-ben is, de többnyire csak kisebb szerepeket kapott. Azonban az elmúlt évek teljesítménye után ez valószínűleg változni fog.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)