Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare-ben A texasi láncfűrészes és Fűrész filmek gonoszai vadásznak rád

|

A The Haunting of Verdansk játékmód igazi horrorkalandot ígér, váratlan cameókat villant meg az előzetes.

Hirdetés

A mai napon megérkezik a Call of Duty: Modern Warfare-be és a Warzone-ba a The Haunting of Verdansk nevezetű, halloween alkalmából kiadott új játékmód, a hozzá tartozó előzetes pedig azt is megmutatta, hogy itt bizony klasszikus horrorfilmek félelmetes szereplőivel is össze kell akasztanunk a bajszunkat. Az alábbi trailerben felbukkan A texasi láncfűrészes filmekből ismert Bőrpofa, illetve a Fűrész mozik para bábuja is. 

A The Haunting of Verdansk két héten át pörög majd, a játékmódot egészen pontosan november 3-án fogják lelőni. Az Activision közleménye szernt az említett filmes gonoszok mellett számítani kell például egy szellemvonat felbukkanására is, ami a Gulágon meghaltak lelkeit szállítja. 

Hirdetés

Warzone egyes módjai, például a Trios is megkapja a The Haunting of Verdansk éjszakai settingjét, a sötétből pedig válogatott rondaságok lesnek ránk, ahogy az az alábbi előzetesben is jól látszik. A Zombie Royale is éjszakai pályával bővül, illetve egy izgalmas csavart is kapunk: az elesett játékosok nem a Gulágra kerülnek, hanem zombiként térnek vissza a játékba - ezzel párhuzamosan gyorsabbak lesznek, magasabbra ugranak, halálos közelharci támadásokat és éjjellátást kapnak (ez a folyamat egyébként visszafordítható, ha találunk két fecskendőt a pályán).

Természetesen egy halom kozmetikai jóságra (például Epic "Return to Dust" Assault Rifle, illetve "The Cleaver" Legendary Melee blueprintre) is számíthatunk, ezeket speciális Supply Boxokban lehet megtalálni. Ha valaki összegyűjti a halloweeni esemény mind a 16 jutalmát, akkor egy extra ajándékot is kap, ami nem más, mint egy "Pumpkin Punisher" Legendary Assault Rifle blueprint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)