Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone előzetese megmutatja, mit hoz az új szezon

|

Lerobban a stadion teteje, zakatol a vonat, és a Call of Duty: Modern Warfare multi is számos új pályával bővül.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone ötödik szezonja holnap, augusztus 5-én veszi kezdetét, és végre érdemben felrázza Verdanskot. Készüljetek arra, hogy innentől jó ideig a stadionban és a vonatnál lesz a legnagyobb buli a harcok elején, viszont legalább lehet majd nyugodtan gyűjtögetni a játéktér más területein.

Hirdetés

Ahogy azt korábban is pletykálták, a stadion megnyílik, miután lerobban a teteje, és kiderül, mennyi értékes lootot rejtegettek ott eddig. A másik jelentős változás, hogy bekerül a vonat, ami egyfelől jól meg lesz pakolva, másrészt viszont simán elgázolhatja azokat, akik nem figyelnek oda. Továbbá megnyílik a vonatállomás is, ahol a belső terekben kalandozhatunk.

A többjátékos mód négy pályával bővül: a Suldal Harbor és a Petrov Oil Rig a 6v6-os módoknak ad otthont, a Verdansk Intl. Airport a Ground War összecsapások helyszíne lesz, a Livestock pedig a Gunfightba kerül be. A szezon közben valamikor érkezik egy új mód, a Bare Bones, melyben nem játszanak a perkek, a killstreakek és a field upgrade-ek, csak lövöldözni és dobálni lehet.

A frissítés ismét hatalmas lesz, készüljetek erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)