Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare-hez egy zombis mód is tervben volt

|

Noha az Infinity Ward ezt a CoD részt kifejezetten realisztikusra tervezte, azért a fejlesztés egy részén szemezgettek az élőhalottakkal is.

Hirdetés

A CoD: Modern Warfare az elmúlt évek egyik legjobb multiplayer lövöldéje lett, és valószínűleg egy játékos sem csapott gondterhelt sóhajok közepette a térdére, hogy: "de hiányzik ebből egy zombis mód." A Treyarch által kalapált CoD részek általában kapnak egy ilyen játékmódot, de az Infinity Ward szakított ezzel a hagyománnyal, és a legutóbbi részből egyáltalán nem hiányzott hasonló. Persze a fejlesztők azért eljátszadoztak a gondolattal, sőt még egy koncepciós rajz is született erről. 

Hirdetés

Aaron Beck az Instagramján tette közzé azt a rajzot, melyet a Modern Warfare-hez készített; ezen az orosz különleges erők egyik katonáját láthatjuk, amint robotok kíséretében lépdel egy elhagyatott úton. A harci masinákhoz láncokon élőholtakká vált katonákat kötöttek, ami már-már The Walking Deadre hajazó hangulatot kölcsönöz a képnek:

Kiemelte, hogy ez egy fel nem használt koncepciós rajz a fejlesztés korai fázisából, ami azt jelenti, hogy nem kifejezetten érdemes zombi módban reménykedni a következő frissítések kapcsán. Idén ősszel jó eséllyel érkezik a Treyarch által kalapált új CoD rész, mely a pletykák szerint a Black Ops alsorozatot erősíti majd, és visszatér a hidegháború színfalai közé - ebben talán ismét kaphatunk majd egy zombies módot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)