Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare II már decemberben ingyen játszható lehet

|

Az Activision addig akarja ütni a vasat, amíg meleg, állítólag a karácsonyi szezonban még több embert akarnak majd bevonzani a Modern Warfare csatatérre.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare II az első vélemények alapján az Activision minőségi és szórakoztató csomagot dobott az asztalunkra, nem csoda, hogy a játékosszámokkal egyelőre nincs gond. Ezért is annyira meglepő, hogy az Insider Gaming jelentése szerint a kiadó már az ingyenes hétvégéket tervezi. Az első néhány héten belül itt lehet.

Az Insider forrásai alapján az első ingyenes hétvége december 15-én indulhat, hogy a Modern Warfare II szezonközépi frissítését is megtolhassák vele. Az alkalom pontosan december 19-ig tart majd, épp időben ahhoz, hogy a gyerekek majd a karácsonyi pénzeiket a teljes verzióra költhessék. A terv hatásosnak hangzik, még ha (a korai időzítése miatt) meglepőnek is.

Hirdetés

Fontos hozzátenni, hogy ez csak egy jelentés, és az Activision maga még nem erősítette meg az ingyenes hétvége érkezését, sőt, a hír írásának pillanatában még dupla XP hétvégéket sem hirdettek ki.

Ettől függetlenül, ha tervezitek kipróbálni az MW2 többjátékos részét, akkor érdemes lesz helyet teremtenetek a kliensének. Nem lepődnénk meg, ha fentiek igaznak bizonyulnának.

A GameStar Call of Duty: Modern Warfare II kampány és multis tesztjét a linkekre kattintva olvashatjátok el, alább, a kommentszekcióban osszátok meg velünk a saját véleményetek!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)