Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare következő frissítésétől kevesebb helyet foglal a játék

|

Ez a nap is eljött: nem növekszik tovább a Call of Duty: Modern Warfare, inkább lecsippentenek kicsit belőle.

Hirdetés

Jó eséllyel a legtöbb Call of Duty: Modern Warfare játékos számára az 1.28-as patch lesz a játék megjelenése óta érkezett legkedvesebb frissítés, ugyanis a következő pakk lehetőséget biztosít a PC-s pajtások számára, hogy kicsit megregulázzák a hajmeresztő méretű tárhelyet igénylő CoD-ot.

Egészen pontosan arról van szó, hogy a ma érkező patch telepítése után bizonyos játékmódokat törölni lehet PC-n, így pedig tényleg csak azokat a szeleteit kell megtartanunk a Modern Warfare-nek, amikkel valóban játszani is fogunk nap mint nap.

Hirdetés

Minderről a Call of Duty: Modern Warfare-en Production Director pozícióban dolgozó Paul Haile számolt be Twitterren. Már csak azért is remek hír, hogy végre szelektálni lehet ilyen módon a CoD játékmódjai között, mert az Infinity Ward játékának méretei nemrég átéptek egy lélektani határt, ugyanis már egy 250GB-os SSD-re sem fér el a PC-s Modern Warfare. Nos, eztán már el fog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)