Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare Realism módja mostantól állandó vendég lesz

|

A Call of Duty: Modern Warfare Realism módja közkedvelt opció lett, de egyelőre csak időszakos lehetőségként szerepelt a kínálatban. Mostantól ez másképp lesz.

Hirdetés

A rajongótábor kifejezetten szereti a Call of Duty: Modern Warfare néhanapján felbukkanó Realism játékmódját, ennek pedig hangot is adott Twitteren. Egyikőjük kifejezetten arra kérte a fejlesztőket, hogy tartsák benn azt a játékban, de feltételezem arra ő sem számított, hogy a játék egyik dizájnere,  Joe Cecot válaszol is a kérésére.

Hirdetés

Ráadásul nem is egy fejsimogató, konkrétummal nem szolgáló válasz érkezett, szóval örülhetünk, mivel várhatóan állandó eleme lesz a kínálatnak a realista harcmodorra építő játékmód:

A Realism alapvetően nem alakítja át túlzottan a játékot, de a HUD-on jelzett információmennyiséget jelentősen lecsökkenti, nem látjuk, honnan támad az ellenfél, csak ha radart használunk, és saját készletünkről sincs érdemi infónk. Ezzel együtt mi az állandó listában egy Shoot The Ship (vagyis a Shoot House és Shipment pályák folyamatos cserélgetése) módnak még jobban tudnánk örülni, de ez már csak a mi beszűkültségünk.

Ti mennyire szeretitek a Realism módot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)