Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare új operátorát egy olasz rapperről mintázták

|

Fabio Rovazzi egy véletlen találkozásnak köszönheti, hogy ő formálhatta meg az új, cowboy ihletésű Call of Duty karaktert.

Hirdetés

Valószínűleg nem egy ember lenne oda azért, hogyha az arca visszaköszönne egy játékból, amiért rajong. Fabio Rovazzi számára ez az álom valósággá vált, amikor találkozott az Infinity Ward egyik művészével, aki elkészítette digitális mását a Call of Duty: Modern Warfare-ben, így ő lesz a mai napon élesedő új operátor.

Rovazzi és Bernardo Antoniazzi, az Infinity Ward vezető technológiai művésze a Lucca Comics Festivalon futottak össze. Rovazzi egyébként meglehetősen népszerű, 1,64 millió feliratkozós YouTube-csatornával rendelkezik, emellett színész, énekes és rapper.

Hirdetés

A találkozás után a Antoniazzi felajánlotta számára, hogy látogassa meg a Los Angelesben, az Infinity Wardnál, és akkor beleteszi őt a játékba. A teljes procedúrát megnézhetitek ezen a videón, mely ugyan nagyrészt olaszul van, de bekapcsolhattok rajta angol feliratot:

Rovazzi végül a Sergio "Morte" Sulla nevű karakter megformálója lett, aki gyerekkora óta rajongott a spagetti westernekért, így kinézetében is kifejezetten emlékeztet egy cowboyra. Az új operátor ma kerül be a játékba, úgyhogy hamarosan bárki beszerezheti.

Ti melyik játékba kerülnétek be szívesen karakterként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)