Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare XP tokenjei már nem működnek a Warzone-ban

|

Úgy néz ki, hogy az Activision elvágta a kapcsolatot a két játék között.

Hirdetés

Az Activision célja eredetileg az volt, hogy egyesítse a Modern Warfare, a Cold War és a Warzone fejlődési rendszereit. Ennek ellenére a Cold War legutóbbi szezonális frissítésének megjelenése óta a Modern Warfare XP tokeneket már nem lehet átvinni a Warzone profilunkra. Egyelőre semmilyen indoklás nem érkezett a lépés kapcsán.

Hirdetés

Jelenleg a leghatásosabb módja az XP gyűjtésének, ha pörgetjük a Cold War és a Warzone Season Pass szinteket. Amikor a minap megjelent az új tartalmi csomag, akkor az egyesítette a három legutóbbi Call of Duty játékot. A kérdés csak az, hogy a Modern Warfare XP-t miért nem költhetjük el máshol. Remélhetőleg hamarosan választ ad majd erre az Activision.

A Season One rengeteg újdonságot hozott és a Warzone arzenálja is kibővült 30 fegyverrel a Cold Warból, nyilvánvaló tehát, hogy az Activision hosszútávra tervez a battle royale mellékággal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)