Hirdetés

A Call of Duty: Vanguard csalói az egész sorozattól elbúcsúzhatnak

|

Új szintre kapcsoltak a fejlesztők, tényleg ki akarják takarítani a csalókat a Call of Duty játékokból.

Hirdetés

Október közepén jelentette be az Activision, hogy új csalás elleni szoftverrel készülnek a Call of Duty: Vanguardhoz, ami a jövőben érkező epizódok mellett természetesen a Warzone védelméért is felel majd.

Ugyan a védelem megbízhatóságát rendkívül korán megkérdőjelezték, de ettől függetlenül a Ricochet az új epizóddal együtt megérkezett, és komoly fenyegetést jelent minden sportszerűtlen játékos számára.

Hirdetés

A védelemért felelős csapat a Call of Duty hivatalos blogján tett közzé egy bejegyzést, amiben arról írnak, hogy már a megjelenéskor is kiosztott a Ricochet jónéhány tiltást és azóta is aktívan működik, ez azonban csak a jéghegy csúcsa.

Az anti-cheat hamarosan megkapja a sokak által vitatott létjogosultságú kernelszintű védelmet, ami először decemberben érkezik PC-re a Pacific térképpel együtt. A gépbe mélyebben hatoló védelem elsőre jól hangzik, sokak aggódnak azonban a gépünk stabilitása miatt, mások pedig szimplán nem örülnek, hogy a fejlesztők ezzel a gép egészéhez hozzáférhetnek. A kernelbe épülő védelem azonban lassan elkerülhetetlen velejárója lesz minden többjátékos kalandnak.

A bejegyzésben a fejlesztők azt is világossá tették, akit több alkalommal elkap a Ricochet, könnyen kaphat az egész profiljára kiterjedő tiltást, ami nem csak a Vanguardból, hanem minden régi és a jövőben megjelenő epizódokból is végleg tiltja a profilt. Nektek belefér a kernelszintű védelem, cserébe a tisztább játékélményért?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)