Hirdetés

A Call of Duty: Vanguard jóval kevesebb helyet foglal majd, mint elődje

|

Az új generációs konzolok adottságainak köszönhetően ráadásul már kevésbé kell attól félni, hogy nem férnek el a fájlok.

Hirdetés

Az elmúlt évek Call of Duty játékai pont úgy viselkedtek, mint bármely légnemű vegyület: kitöltötték a rendelkezésre álló teret. Főleg a Call of Duty: Black Ops Cold Warnál horkantak fel a rajongók, amikor a gépigényéből kiderült, hogy a játék 175GB-ot is elfoglalhat.

A Sledgehammer most azt ígéri, hogy az új epizód, vagyis a Vanguard ennél egy fokkal szolidabban viselkedik majd, legalábbis, ami a PS5-öt, az Xbox Series X/S-t és a PC-t illeti.

Hirdetés

A fejlesztők azt állítják, hogy az új textúra betöltési technikáknak köszönhetően 30-50 százalékkal tudták csökkenteni a játék helyigényét. Sajnos a közleményből az nem derült ki, hogy ez a pontos számokat tekintve, akkor mit is jelent, de legalább annyi biztossá vált, hogy nem kell új SSD-t vennünk a COD kedvéért.

A Call of Duty: Vanguard megjelenése 2021. november 5-én lesz esedékes PC-re, illetve PlayStation és Xbox konzolokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)