Hirdetés

A Call of Duty: Vanguard új eseményétől összeomlott a játék, visszahívták a fejlesztők

|

A Secrets of the Pacific lenne az összekötő szál a Vanguard és a Warzone között, de eddig csak arra a titokra derült fény, hogy a csapat nem tesztelte rendesen a tartalmat.

Hirdetés

A Sledgehammer Games gyorsan visszahívta a Secrets of the Pacific eseményt a Call of Duty: Vanguardból, miután kiderült, hogy rengeteg játékosnak omlott össze a kliense a küldetésektől.

A Secrets of the Pacific lényege az lenne, hogy a Vanguard játékosai a küldetések teljesítése közben többet és többet megtudjanak a Warzone új helyszínéről, Calderáról. Míg az ötlet önmagában nagyon jól hangzik, addig a megvalósítással láthatóan gondok vannak.

Hirdetés

A Sledgehammer azt ígéri, hogy kijavítják az összeomlásokat okozó hibát, de azt nem tűzték a bejelentés mellé, hogy ez mikor is fog megtörténni.

Az aggódó rajongók kedvéért gyorsan megemlítették, hogy aki már belekezdett a küldetései teljesítésébe, az nem veszíti el az eddig elért eredményeit. Az esemény visszakerülésekor mindenki ott folytathatja majd a kalandot, ahol abbamaradt.

A Secrets of the Pacific vezetné fel a Vanguard első szezonját, ami elvileg december 8-án érkezik. Caldera december 9-től lesz elérhető mindenkinek, bár a Vanguard tulajdonosai már 8-án bejárhatják majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)