Hirdetés

A Call of Duty: Warzone 2 egészen megdöbbentő módon bünteti a játékosokat

|

Egy battle royale játékban alapvetően az lenne a célod, hogy felhalmozd az öléseket, de a Warzone 2 esetében ez veszélyes célnak tűnik.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone 2 az első napja óta gazdag táptalaja volt fura bugoknak és csalásoknak. Nem meglepő, hogy az Activision kicsit keményebb a büntetésekkel, de mi arra tippelnénk, hogy a legutóbbi tiltásokhoz kevés közük van.

Kiderült ugyanis Jake Lucky jelentéseiből, hogy a 10. ölés egy veszélyes lépés: több profi játékos és streamer is büntibe került tizedik áldozatuk után. Az érintett Warzone 2 játékosokat kilökte a kliens, és amikor visszatértek a lobbiba, akkor azt látták, hogy feltételezett csalók közé kerültek.

Hirdetés

A jelek szerint ezek a játékosok "shadowbant" kaptak, ami azt jelenti, hogy a meccskereső csak olyanokkal fogja összedobni őket, akiket szintén csalással vádol az automatikus moderáció. Ebből a "börtönből" csak akkor juthatnak ki, ha egy játékmester felülvizsgálja az esetüket és szabadon engedi őket.

Lucky jelentése után többen is jelezték, hogy ők is érintettek voltak a "10 öléses bugban", és napokig tartott, mire sikerült tisztázniuk az esetüket. Remélhetőleg most kap akkora visszhangot a dolog, az Activision felfigyel rá, és orvosolják ezt a nagyon fura jelenséget.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)