Hirdetés

A Call of Duty: Warzone 2.0 indulása előtt is van még mit nézni

|

Tényleg karnyújtásnyira van már csak a Warzone 2.0 startja, érzi ezt az Activision is.

Hirdetés

Holnap, azaz 2022. november 16-án indul el hivatalosan a Call of Duty: Warzone 2.0, a battle royale játék új felvonásának rajtja előtt viszont toltak gyorsan még egyet a marketinges gépezeten, és élesítették a launch trailert, ami mindenkit a játékra tud hangolni még az elkövetkező pár órában.

Az elődhöz hasonlóan természetesen a Warzone 2.0 is teljesen ingyenes, szóval már csak ezért is megér egy próbakört, fizetnetek egyáltalán nem kell érte.

Hirdetés

Az új Warzone-ban egyébként akár atomrakétát is szerezhettek, amivel értelemszerűen alaposan át lehet majd szabni a játékteret.

A Call of Duty: Warzone 2.0 PC-re, valamint Xbox Series X és PlayStation 5 konzolokra érhető el - az előző generáció teljesen kimarad a buliból, pont ez volt a lényege az egész váltásnak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)