Hirdetés

A Call of Duty: Warzone 200 fős játékmódokat kaphat

|

Legalább két darab 200 fős Call of Duty: Warzone játékmódra utal egy screenshot.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy az  Infinity Ward eredetileg 200 fős meccsekkel is próbálkozott a Call of Duty: Warzone esetében, de végül úgy döntöttek, ezek az óriási összecsapások csak valamikor később, a játék megjelenését követően élesednek. Nos, most úgy tűnik, hogy a várva várt nap már nincs is olyan vészesen messze, hamarosan tényleg kétszázan eshetünk egymásnak az ingyenes battle royale spin-offban. 

Hirdetés

Egy DissolvexD nevezetű Twitter felhasználó tette közzé az alábbi képet, ami egy Warzone játékosoknak szánt üzenetet mutat meg. Számunkra a kép bal oldala az érdekes most (kattintásra megnő a screenshot), ahol limitált ideig kipróbálható pályákról szerepel pár sor. Ennek hátterében tűnt fel egyeseknek az, hogy az ismert játékmódok nevei helyett olyan lehetőségek szerepelnek, mint a "BR 200", a "Plunder 200", vagy épp a "BR Juggernaut" - utóbbit már hivatalosan is megerősítette a Season 4 roadmapje.  

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy legalább két különböző 200 fős játékmóddal fog bővülni a Call of Duty: Warzone, remélhetőleg már a Season 4 során. A Warzone-ban jelenleg egyszerre maximum 150-en játszhatunk együtt, szóval alaposan felrázná a dolgokat, hogy 50 fővel megnövekedne a limit. Reméljük, hogy mindezt hamarosan hivatalos információk is megerősítik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)