Hirdetés

A Call of Duty: Warzone 2.0-val a láthatatlan katonák is megjöttek

|

Hiába az új játék, ha a régi bugok visszatérnek: egyre többen jelentik, hogy láthatatlan ellenfelek lőtték agyon őket.

Hirdetés

A Warzone egyik legszórakoztatóbb része mindig is az volt, hogy bármennyit küszködött is az Activision, mindig volt egy új bug, cheat vagy dráma, ami életben tartotta a battle royale körüli beszélgetést. A Warzone 2.0 folytatni látszik ezt a csodálatos tradíciót.

Alig egy héttel a megjelenés után már érkeznek is az első jelentések, miszerint láthatatlan játékosok járják az új csatateret, és lőnek agyon mindenkit. A streamerek tehetetlenek, az Activision pedig még nem reagált semmit.

Hirdetés

Egyre több játékos tölt fel videókat Twitterre, melyekben a semmiből kapnak halálos találatokat, de a /r/CODWarzone subredditen is érkeznek a beszámolók.

"Ez velem már a megjelenés másnapján megtörtént. Egy láthatatlan srác folyamatosan szekálta a csapatomat, amíg meg nem unta, és le nem gyalult minket."

Volt, aki már a második Warzone 2.0 meccse alatt belefutott a bugot vagy csalást kihasználó résztvevőbe.

A hír írásának pillanatában sem az Activision, sem az Infinity Ward, sem a Raven Software nem jelezte, hogy dolgoznának a problémán. Egyelőre maradnak a dühös beszámolók, és a reménykedés egy javítás érkezésében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)