Hirdetés

A Call of Duty: Warzone akkor is velünk marad, ha otthon hagyjuk a PC-nket vagy a konzolunkat

|

Új traileren mutatta meg magát a Call of Duty: Warzone Mobile.

Hirdetés

Három pillérre építette fel az Activision a mai Call of Duty Next eseményt, amelyre kétszáz streamert utaztatott ki, hogy azok szórakoztassák követőiket, amíg a fejlesztők a Call of Duty: Modern Warfare II multiplayer, a Call of Duty: Warzone 2.0, valamint a Call of Duty: Warzone Mobile újdonságairól mesélnek a világ minden pontjáról bekapcsolódó nézőknek.

A korábban még Project Aurora néven futott mobilos battle-royale májusban lépett először a közönség színe elé, azóta síri csend honolt körülötte, most azonban az Activision elérkezettnek látta az idejét, hogy további részleteket fedjen fel, az Activision Shanghai Studio, a Beenox, a Digital Legends, valamint a Solid State Studios közös erőfeszítésének gyümölcséről.

Hirdetés

Az alább látható, előre renderelt trailer ismerős jeleneteket tartalmaz ugyan, ám a játékmenetből egy fikarcnyit sem mutat. Az ellenben kiderült, hogy Verdansk várja majd a játékosokat, Chris Plummer, az Activision mobilos részlegét felügyelő alelnöke pedig azzal büszkélkedett, hogy 120 játékos eshet majd egymásnak, külön kiemelte, hogy igazi játékosokról van szó, nem botok ellen kell majd küzdeni, mint más, hasonszőrű alkotásokban. Helyet kap benne a Gulag is, továbbá együtt játszhatnak majd az androidos és az iOS-es felhasználók. Számíthatunk még dedikált eseményekre, playlistekre és tartalmakra, olyanokra, amelyeket kimondottan a mobilos verzió számára készítenek. Lesz ugyanakkor némi átjárás a PC-s, konzolos és mobilos kiadások között.

Azt sem árt tudni, hogy viszonylag szabad kezet kapunk majd az irányítás testreszabását illetően, így eredményesebben játszhatunk pusztán az érintőképernyőt használva, mindenféle kiegészítő nélkül. Az androidos verzióra már elő lehet regisztrálni, de a megjelenés még odébb van, valamikor 2023 folyamán kerül rá sor.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)