Hirdetés

A Call of Duty: Warzone csalás elleni harcának kirakatáldozata továbbra is csalásokkal játszik

|

Ezen a ponton nem tudjuk eldönteni, hogy a Warzone fejlesztői trollkodás áldozatai lettek, vagy a legutóbbi reklámban bemutatott csaló csak nagyon ügyes volt.

Hirdetés

Egy rushman360 nevű Call of Duty: Warzone játékos rengeteg TikTok videót készített magáról, és az általa használt csalásokról. Picit sem titkolta, hogy eredményeit külső programoknak köszönheti, de a múlt héten lecsapott rá a banhammer: elmondása szerint a fejlesztők hardveres alapú tiltással sújtották.

Ez alapvetően azt jelenti, hogy amíg a nem túl etikus "játékos" nem cseréli ki a fontosabb komponenseinek jelentős részét, addig akkor sem fog tudni visszalépni a játékba, ha új fiókot regisztrál. Ezek szerint az fejlesztők komolyan rápörögtek a csalók kiirtására, egyre hatékonyabb módszereket alkalmazva a cheaterek ellen.

Hirdetés

Ezt mutatja be kampányszerűen a lenti videó is, amely a Call of Duty hivatalos Twitter oldalán jelent meg, és büszkén hirdeti, hogy a csapat látja a csalókat, és nagy erőkkel irtja őket. A videóba még rushman360 TikTokja is belekerült, ahol hallhatjátok büntetésére adott reakcióját is.

Az egésznek az a szépséghibája, hogy rushman360 COD karrierje él és virul. Az elmúlt napokban több új TikTok videót is feltöltött, melyekben láthatóan továbbra is büszkén csal, és még egy hosszabb játékmenet anyagot is feltett a YouTube-ra, meg sem próbálva leplezni tevékenységét.

Kis szerencsével az Activision új védelmi rendszere őt is ki fogja majd szűrni, de hogy most akkor kapott-e hardver tiltást, lecserélte-e a komponenseit, azt már valószínűleg sosem fogjuk megtudni. A harc megy tovább, ahogy láthatóan a CoD csalások is, mi pedig csak csalódottan legyintünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)