Hirdetés

A Call of Duty: Warzone fejlesztőit most Dr Disrespect lövöldéjének plagizálásával vádolják

|

Valakinek vagy nagyon nem volt kedve dolgozni az elmúlt hetekben, vagy egyszerűen minden FPS-dizájnerből kifogyott a kreativitás.

Hirdetés

Miközben a Call of Duty: Warzone fejlesztője egy másik plagizálási ügy miatt kapja a pofonokat, Dr Disrespect játékának közössége is bevitt egy ütést. Bemutatkozott ugyanis egy új, Doomsayer nevű Call of Duty skin, ami nagyon hasonló a Deadrop egyik dizájnjához.

A Deadropban a korai vásárlók kapnak egy-egy NFT-t, melyekhez egyedi Visor skinek járnak. Az egyik ilyen Visor Robert Bowlinghoz tartozik, aki amellett, hogy a Deadrop fejlesztéséért felelős Midnight Society feje, korábban az Infinity Wardnál dolgozott.

Hirdetés

A lenti képeken láthatjátok a két szerelés hasonlóságait. Tény és való, hogy a koponyák és a színezés hasonló, de azért lássuk be, hogy egyik fotón sem egy őrülten egyedi dizájn található. Persze a korábbi plagizálási ügy fényében nehéz ezt csak egyszerű egybeesésnek titulálni.

Egyelőre sem az Infinity Ward, sem az Activision nem reagált a felmerült vádakra, de nem úgy tűnik, hogy ebből bármi komoly kisülne majd. Persze azonnal tudatjuk majd veletek, ha ez változik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)