Hirdetés

A Call of Duty: Warzone hackerei már bármikor véget vethetnek egy meccsnek?

|

Már megint furcsa jelenség ütötte fel a fejét a battle royale játékban, és nagyon valószínűnek tűnik, hogy ismét a csalók állnak mögötte.

Hirdetés

Az online játékok kedvelői valószínűleg már régen hozzászoktak ahhoz, hogy egy kellemetlen bug, vagy egy nem túl kedves hacker szinte bármikor gátat szabhat a szórakozásnak, még akkor is, ha a fejlesztők különféle óvintézkedésekkel igyekeznek elkerülni az ilyen eseteket.

A Call of Duty: Warzone kapcsán meglepően gyakran olvashattunk arról, hogy valami nem működött megfelelően a játékban, vagy csalók rosszalkodtak a csatatéren, és nemrég bizony újabb furcsaságról érkeztek beszámolók.

Az online megjelent videók alapján új, meglehetősen gonosz módszerrel álltak elő a Warzone hackerei, akik már a jelek szerint bármikor képesek rövidre zárni egy-egy meccset, függetlenül attól, hogy hány játékos van még életben.

Hirdetés

Ahogy az az alábbi, egy BisaG10 nevű Twitch-streamer közvetítéséből kivágott videón is jól látszik, még bőven tartott a meccs, amikor is egy killcamet követően valamilyen furcsa oknál fogva véget ért a móka, pedig még 18-an küzdöttek az életükért.

Időközben valaki bemutatott egy másik anyagot is a twitches klipet tartalmazó Twitter-posztnál. Ebben a meccsben 64-en voltak még életben, amikor jött a killcam, és befejeződött a harc.

Nincs kizárva, hogy egy elég csúnya bugról van szó, de sajnos az is benne van a pakliban, hogy a frusztrált hackerek már simán lezárhatnak egy-egy meccset, ha épp ők már kiestek, ami bizony elég kicsinyes formája a bosszúnak. Remélhetőleg a fejlesztők minél előbb a dolog végére járnak, és sikerül kigyomlálni ezt a problémát is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)