Hirdetés

A Call of Duty: Warzone hackerei már éjjellátó szemüveggel vagánykodnak

|

A játék csalói már nem is rejtegetik, hogy mit csinálnak: újabban egy, a Warzone-ban elérhetetlen tárggyal vonulnak csatába.

Hirdetés

Ugyan a Call of Duty játékok csapatai komoly háborút hirdettek a hackerek ellen, azok nem igazán vették komolyan a fenyegetést. A srácok folytatják a játékot, pont úgy, ahogy eddig, és újabban még egy Night Vision szemüveget is felvesznek, amikor igazán nyeregben érzik magukat.

Utóbbi azért nagy szó, mert az éjjellátók nem elérhetőek a Warzone-ban, és eredetileg csak a Modern Warfare-ben volt szerepük.

Hirdetés

Az első klipben láthatjátok, ahogy egy hacker több ölés után teszi fel a szemüveget. A háttérben futó csalás megjelöli emberünknek a közelben lévő összes ellenfelet, majd az auto-aim bot biztosítja neki a győzelmet. A végén előhúzza az éjjellátóját is a verőfényes napsütés közepén.

A második csalónk legalább próbálta elrejteni, hogy auto-aimmel játszik, de így is fejbe lőtt egy ellenfelet a falon keresztül, bizonyítva a külső segítség használatát. Aztán természetesen ő is felvette az éjjellátót.

I've NEVER been in a game with a hacker like this. He died at super when his aim bot kept locking onto zombies. But it quit the entire lobby out when he died.. games a joke watch till the end he even has night vision goggles from r/CODWarzone

Mivel a szemüvegeket a fejlesztők sosem adták hozzá a játék repertoárjához, ezért a hackerek valószínűleg a Warzone motorjából húznak elő dolgokat, ami a jövőben még a fentieknél is nagyobb gondokat okozhat. Kíváncsian várjuk az Activision lépését ezekre a problémákra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)