Hirdetés

A Call of Duty: Warzone játékosai csalnak, hogy botokkal vagy gyengébb ellenfelekkel kelljen harcolniuk

|

Olyan profikról van szó, akik megkerülik a skill alapú matchmaking rendszert a könnyű győzelem érdekében.

Hirdetés

Aki játszott már valamilyen játékkal online, az valószínűleg tisztában van azzal, hogy a különböző csalások használata, vagy glitchekkel való visszaélés elég csúnya nyomot képes hagyni a játékélményen. Sajnos sok játékban elég gyakran lehet találkozni olyan csalókkal, akik bizonyos segédprogramoknak hála tűpontosan céloznak, vagy átlátnak a falakon, de olykor előfordul, hogy felüti a fejét egy-egy némileg érdekesebb cheat is.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Call of Duty: Warzone-ban ilyesmi történhetett, ugyanis egy jól ismert videós, Drift0r szerint egy csalásnak köszönhetően egy csoportnyi kompetitív játékos képes arra, hogy olyan meccsekbe csatlakozzon be az esetek többségében, ahol szinte csak az MI által irányított botokkal kell megküzdeniük. Néha pedig az is megesik, hogy többnyire alacsony szintű felhasználók az ellenfelek, akikkel értelemszerűen könnyebb elbánni, mint a profikkal.

A videós azt nem árulta el, hogyan működik ez a csalás, mivel attól tart, hogy csak rontana vele a helyzeten, viszont állítása szerint több ügyesebb játékos is előfordulhat ezekben a lobbykban, akik nagy valószínűséggel a csalást használva igyekeznek könnyen győzelemhez jutni. Drift0r arra számít egyébként, hogy az alacsonyabb szintű meccseken így fele-fele arányban lesznek a valóban kezdő játékosok, és azok a tartalomgyártók, akik nem éppen fair módon jutottak be a mókába. Időközben már az Activisiont is értesítette a problémáról, szóval remélhetőleg hamarosan történik is valami változás ennek kapcsán.

Nektek feltűnt ez a jelenség már játék közben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)