Hirdetés

A Call of Duty: Warzone játékosai egyre elégedetlenebbek a csalók miatt

|

Rengetegen gondolják úgy, hogy a fejlesztők nem lépnek fel elég hatékonyan az ingyenes battle royale módot elárasztó cheaterek ellen.

Hirdetés

Sajnálatos módon valószínűleg az idők végezetéig gondot jelentenek majd a játékfejlesztőknek azok az emberek, akik szellemi szinten megmaradtak az általános iskola negyedik osztályának környékén, és azt gondolják, hogy szórakoztató ha csalásokkal szétbarmolják mások szórakozását. A jelek szerint a Call of Duty: Warzone fejlesztői és játékosai is egyaránt ezzel küzdenek, de utóbbiaknál kezd betelni a pohár.

Hirdetés

A Redditen és a Twitteren tucatjával találni olyan felvételeket, melyeken látható, hogy valaki feltűnően valamilyen hacket használ. Ezek általában aimbotok, vagy olyan csalások, melyekkel képesek átlátni a falakon, és úgy kilőni az ellenfelüket. A spectator módnak hála rengetegen tudták megörökíteni, hogy az ellenfelük jól láthatóan olyan tetteket hajt végre, melyekre csalás nélkül nem lenne képes:

Here is a compilation of this dude cheating please ban him from r/CODWarzone

A játékosok egyre frusztráltabbak amiatt, hogy milyen szinten burjánzott el a csalás a márciusban megjelent játékban, és érthető módon az Activisiontől és az Infinity Wardtól várnak megoldást. A fejlesztők múlt hónapban már kiadtak egy közleményt, melyben arról számoltak be, hogy folytatják a cheaterek bannolását, azonban az eltelt időszakban a beszámolók szerint nem csökkent a csalók jelenléte a játékban.

Egyelőre nem tudni, hogy a stúdió hajlandó-e drasztikusabb lépésekre, esetleg új anti-cheat rendszert bevezetésére, de valószínűleg játékosaik egy jelentős része fog megválni a Warzone-tól, ha nem tesznek valamit az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)